1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

marcodulcachindia2021dDambovitapenet, Superliga / Trecut pe linie moartă de patronul FCSB, Gigi Becali, Marco Dulca s-ar putea întoarce în iarnă la Chindia Târgoviște. Dulca a plecat la FCSB după startul sezonului, în schimbul a 300.000 de euro, pe care Chindia i-a împărțit cu Farul Constanța. Fiul selecționerului naționalei feminine a prins doar trei jocuri ca titular la FCSB, ultimul în august, fiind criticat aspru de patron în ultimele săptămâni.



Președintele Chindiei, Marcel Ghergu, a comentat pe subiect: "În primul rând, trebuie să vedem dacă Marco Dulca își dorește să revină la noi. El este sub contract cu FCSB, vom vedea. Dacă Marco vrea să revină la Chindia, noi ni-l dorim. Ar fi o soluție. E decizia jucătorului. Urmează să punem la punct strategia pentru perioada de transfeuri din iarnă, când vom lua o decizie clară și în acest sens. Marco a fost un jucător util pentru noi. Ne-am despărțit în condiții bune, este un fotbalist interesant". Ca și Paul Iacob sau alți jucători care au plecat de la Târgoviște, Dulca a înaintat memoriu la LPF pentru a-și primi restanțele financiare. În vară, alți fotbaliști care nu s-au impus la echipele lor, Neguț la CFR sau Dumitrașcu la FC Argeș, au revenit la Chindia.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii