5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meci0003titudeplasareFlacăra Valea Mare are un ”meci” direct cu Urban Titu, în ceea ce privește promovarea în Liga a 4-a dâmbovițeană. Până aici nimic nou, dar art. 17.3 din ROAF ne determină să analizăm litera de regulament, mai ales că între cele două mai există și un memoriu către Comisia de Apel a AJF Dâmbovița, privind omologarea meciului jucat de cele două în tur.

 

Suntem în luna aprilie 2019 și nici până la această dată, Comisia de Apel n-a soluționat memoriul depus de Flacăra Valea Mare, împotriva deciziei CCD, care a omologat meciul din tur, cu rezultatul din teren! De ce nu s-a făcut în pauza competițonală? Pentru că AJF Dâmbovița susținea că Flacăra Valea Mare nu are niciun memoriu depus, ca să nu mai vorbim că avea și taxa de apel achitată! ”Așteptăm să fim convocați, pentru că AJF a... descoperit că aveam taxa achitată, conform chitanței eliberate”, ne-a declarat conducătorul echipei din Valea Mare...

Dincolo de ”apel”, haideți să vedem ce spune ROAF-ul, referitor la CLUBURILE (n.r. - atenție, cluburi și nu echipe - satelit sau nu):
Art.17.3. Indiferent de motivele şi de momentul care au determinat retragerea/excluderea unei echipe de seniori, din Campionatele Naționale - Liga 1, Liga a 2- a, Liga a 3-a și de fotbal feminin și indiferent de momentul din timpul competiției în care aceasta a survenit, CLUBUL în cauza va fi sancționat cu retrogradarea echipei de seniori în ultimul eșalon competițional organizat de AFJ/AMFB și cu interzicerea dreptului de a promova pentru 2 (două) sezoane competiționale.

Urban Titu s-a retras din campionat, iar CLUBUL Urban Titu, conform celor de mai sus, nu are drept de promovare, timp de 2 ani! Nu suntem partizanii vreunei echipe în cauză, vrem ca regulamentul să fie respectat. Dacă Emil Tudor vrea altceva, o poate face, mai ales că n-ar fi prima oară când stabilește regulile după bunul plac! Și pentru că vorbim de regulament, suntem tare curioși dacă în situația în care Comisia de Apel va anula decizia CCD, după ce regulament va fi luată hotărârea? Va fi aplicat art.83.13 din RD, privind penalizarea cu 6 puncte a echipei ”vinovate”? Să reamintim că memoriul echipei Flacăra Valea Mare a fost depus în 2018, înainte ca Comitetul Executiv al AJF Dâmbovița, să anuleze prevederile articolului de mai sus, ceea ce ne îndreptățește să credem că eventuala sancțiune intră sub incidența art.83.13! Haideți să vedem pe ce... ”miză” va juca Emil Tudor - omul care nu înțelege că fotbalul mai are nevoie și de fair play!

 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii