1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cetateatgv2019microbuzExclusiv / De astăzi și până pe 22 februarie, Cetatea Târgoviște, liderul din Liga a 5-a, seria Nord, se află într-un stagiu de pregătire centralizat! Vă prezentăm declarații în exclusivitate și programul târgoviștenilor pentru următoarele zile!

 

Între 18 și 22 februarie, Cetatea Târgoviște este în cantonament la Gâlma! Așadar, vorbim de condiții perfecte pentru o grupare din Onoare. Iată ce ne-a declarat Bogdan Marius Gheorghe, sufletul acestui proiect ambițios, numit Cetatea Târgoviște 1396: ”Contează foarte mult ca o echipă să beneficieze de condițiile necesare pentru a se pregăti! Și condițiile noastre sunt de nivelul Ligii a 3-a, fapt ce nu poate decât să ne bucure! Avem o familie minunată, care a reprezentat și reprezintă pentru noi un suport vital, un antrenor cu o vastă experiență, Florin Anton, cu multe realizări la nivel ridicat de-a lungul carierei, un staff bine organizat și nu în ultimul rând un lot de jucători disciplinați. Toate acestea duc la o formulă excepțională, din punctul meu de vedere! ”


Antrenamente, recuperări, saună, plus un amical!

Lucrurile sunt cât se poate de serioase în acest cantonament. Asta pentru că programul a fost gândit până în cele mai mici detalii: ”Deși avem 1-2 antrenamente pe săptămână, multe amicale, care de regulă sunt programate cu echipe de la nivel superior, pentru a progresa în joc, am decis să efectuăm un cantonament în zona Moroeni, în care se va insista pe condiția fizică! Este un aspect normal, atunci când tinzi spre performanță. În acest al doilea stagiu, pentru că primul s-a finalizat pe 16 februarie, vom avea 5 zile de antrenamente fizice, tactice, recuperări la bazin, saună, chiar și un meci de pregătire, programat miercuri 20 februarie, cu CSM Fieni. Toate aceste condiții sunt create de Drimand Travel, sponsorul nostru care reprezintă un factor deosebit de important în acest proiect! Sper să răsplătim prin rezultate toate acestea!” – Bogdan Marius Gheorghe

 

Vă reamintim că în perioada 19 ianuarie – 16 februarie, târgoviștenii au susținut mai multe meciuri amicale, după cum urmează:

Gloria Bucșani – Cetatea Târgoviște 0-1
Cetatea Târgoviște – Fortis Valea Lungă 6-1
Cetatea Târgoviște – Voința Perșinari 2-2
Cetatea Târgoviște – Gloria Cornești 1-5
Flacăra Moreni - Cetatea Târgoviște 6-1

 

Vă vom ține la curent cu informații din tabăra târgoviștenilor!

 

Succes, Cetatea!

 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii