1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci200coadaizvoruluiIeri, la unul dintre meciuri a fost nevoie de intervenţia Salvării, pentru transportarea unui jucător, grav accident! Intră să vezi unde şi cine a fost accidentat! S-a întâmplat la o ciocnire mai puternică, între doi jucători. Însănătoșire grabnică!

 

Viitorul Dobra vs Vânătorul Răţoaia - minutul 41, moment în care arbitrul meciului a fost obligat să întrerupă pentru meciul pentru câteva minute bune, pentru a i se da îngrijirile necesare unui jucător accidentat! La o ciocnire mai tare, Marius Neagu (Dobra) a fost lovit la cap, alegându-se şi cu arcada spartă. A fost nevoie, din câte am aflat, de intervenţia Salvării, iar jucătorul a fost transportat la spital, până la urmă fiind în afara oricărui pericol!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii