5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (3 voturi)

ibrianu8776Ibrianu a câştigat două etape la rând, dar „naşul” a fost prins de... CCD cu „cioara vopsită” şi Rapidul a fost trecut pe „linie moartă”! Vezi detalii despre dâmbovițenii de la Rapid Ibrianu! Succes, pe mai departe! Și să auzim de bine!

 

Rapid Ibrinau a câştigat duminică, în etapa a 8-a, cu 4-1, la Ştiinţa Albeşti. Cu o etapă în urmă, dâmboviţenii îşi mai trecuseră în cont alte 3 puncte, pe teren propriu, cu Avântul Tomşani (scor 2-1), însă Comisia de Competiţii şi Disciplină a AJF Prahova a omologat meciul cu 3-0 pentru oaspeţi! Aşa că în loc să urce în clasament, Rapid Ibrianu ocupă - după 8 etape, locul 7, cu doar 13 puncte. Etapa viitoare, duminică, 30 septembrie, Ibrianu are un meci dificil, pe teren propriu, cu Petrolul Băicoi - locul 4 în Superliga B prahoveană.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii