1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

runcu1221Greu de crezut, dar aşa arată un teren omologat de comisia de… specialitate a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Dâmboviţa. Vorbim de o suprafață de joc pentru Liga a 5-a! Culmea este că nici un oficial al AJF-ului nu se sesizează!

 

Credem că nu trebuie să mai precizăm faptul că este vorba de terenul echipei Sportul Runcu - de altfel o echipă care cochetează de ani buni cu promovarea, dar care nu poate emite (şi) pretenţii să (mai) joace în asemenea condiţii… Că nu se poate face nimic în plus, este o certitudine - fiind cunoscută poziţia terenului, unde ori se stârneşte praful, ori te afunzi în noroi, după ploaie şi lapoviţă... Vinovaţi nu sunt jucătorii şi conducătorii, ci haideţi s-o spunem pe cea dreaptă - edilii satului, care n-au făcut nimic, chiar nimic pentru echipa locală! Cum s-a construit moderna sală de sport, din vecinătatea terenului, oamenii puteau amenaja şi terenul, la fel cum au făcut-o şi alţii... Oricum, Emil Tudor nu are nimic împotriva omologării terenului, ca de altfel nici membrii comisiei, care nu închid pentru prima oară ochii şi se lasă „convinşi” să-şi pună semnătura pe procesul verbal de omologare!

Click pe foto, pentru detalii! 

Foto (facebook)

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii