5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

cartonasrosu2Fotbal dâmbovițean - Un jucător, suspendat sezonul trecut, pentru o perioadă de 2 ani, pentru lovirea arbitrului, joacă, bine mersi, atenţie... fără carnet de legitimare! Așteptăm o reacție din partea celor care fac parte din Comisia de Competiții și Disciplină, care să ne lămurească, pe toți, cum este posibil, așa ceva! 

 

 

„Sezonul trecut, mai precis în primăvară, meciul cu Viitorul Găeşti a fost întrerupt în minutul 14, pentru că oaspeţii au făcut scandal, iar unul dintre jucători a luat cartonaş roşu, fiind eliminat, pentru că a bătut arbitrul! Era vorba despre Marian Călădăraru, dar care juca pe carnetul altui jucător! A primit 2 ani de suspendare, însă miercuri, la intermediară, Marian Călădăraru a jucat în teren pentru Găeşti, dar nu pe carnet de legitimare, ci pe o... FIŞĂ pe care este ataşată poza lui şi numele de Căldăraru Marian!”, ne scrie cineva din conducerea clubului Petrolul Răscăieţi, echipă care a şi făcut contestaţie. Totuşi, întrebăm: a fost suspendat sau nu pentru 2 ani jucătorul Marian Căldăraru? Dacă da, atunci ce caută în teren, mai ales că nici Comisia de Apel nu avea voie să-i reducă sau să-i ridice suspendare, lucru interzis de RD! Că jucătorul a fost trecut în raport „pe o fişă”, ar fi încă un „necaz”, pentru că se ştie clar: în lipsa carnetului de legitimare, un jucător poate fi înscris în raport în baza cărţii de identitate şi „viza medicală” la zi. Probabil că AJF Dâmboviţa va răspunde: „Nu avem carnete de legitimare!” Poate, dar nu pe... FIŞĂ se joacă! Oricum, noi credem că se încearcă eliberarea unui nou carnet de legitimare, pentru că pe cel vechi ar putea fi înscrisă... suspendarea de 2 ani! Aşteptăm un răspuns din partea CCD, dar nu... direct, ci printr-un comunicat oficial, pentru a nu da loc la „intrepretări”!

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii