3.125 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (4 voturi)

valeamare1212Flacăra Valea Mare - nou promovată în Liga a 5-a, a ajuns pe podiumul seriei Vest, demonstrând că promovarea n-a fost întâmplătoare. Duminică, Flacăra şi-a... „pârjolit” adversarii, chiar pe terenul acestora! Succes, pe viitor!

 

Unirea Cobia - Flacăra Valea Mare 0-7. Au marcat: Alex.Petrică 2, A.Panait, M.Dragotă - Bebeto, Cr.Dragomir, V.Eremia şi Daniel Nica. O victorie care nu necesită prea multe comentarii, trupa lui Dobrică fiind deja una dintre echipele care „dau din coate”, pentru un loc pe podium! După primele 4 etape, Flacăra s-a poticnit doar o singură dată - la Mogoşani, acolo unde gazdele „au jucat cu mai multă ambiţie”, după cum ne-a relatat unul dintre jucători, dar cu cele 9 puncte, ocupă locul 3 în seria Vest, cu un golaveraj care demonstrează apetitul pentru gol. Duminică, Flacăra primeşte vizita vecinilor de la Straoşti - echipă care şi-a schimbat mult faţa, după ce a fost preluată de Ionuţ Radu! Profitând de conjunctura etapei, Valea Mare poate urca în clasament după o victorie, coroborată cu cel puţin o remiză la Ungureni, dacă nu o reuşită a gazdelor.

Foto (facebook): Flacăra Valea Mare

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii