0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

cetateasezonnou121Meci frumos la Șotânga, între Cetatea Târgoviște și Voința Bezdead! A fost 6-3 pentru gazde, după ce la pauză scorul era egal: 3-3. Pentru ”străjeri” au marcat: Florin "Gonzo" Anton, Bălașa Daniel, Popescu, Mustafa, Stoicescu D, Coman. Vezi detalii de la meci și cum au fost primiți oaspeții!

 

Iată formația celor de la Cetatea Târgoviște, grupare ce credem că se va lupta pentru promovarea în Liga 4: Bobeică F - Ciumac, Stoicescu D, Bîrlogeanu, Grigorescu - Coman, Beleaev, Anton F, Popescu - Bălașa, Mustafa. Au mai evoluat: Manolache, Popa, Radu N și Dumitru S. Antrenor: Florin "Gonzo" Anton

Interesant a fost faptul că oaspeții au fost primiți ca la... Liga a 3-a: vestiare moderne, apă caldă, asistență medicală, plus locuri preferențiale, pentru suporterii din Bezdead.

Totodată, nu putem omite un aspect, spunem noi, important: băieții de la Cetatea au afișat un mesaj emoționant: vezi foto.

Felicitări pentru atitudine și mult succes, în viitor!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii