1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci36Ultima etapă a returului, pentru echipele de Liga a 5-a, ne-a demonstrat cum stăm cu... Onoarea: dacă „vrei” se poate, chiar şi imposibilul! A fost o etapă cu scoruri „ciudate”, o neprezentare - anunţată cu câteva zile înainte şi două contestaţii... Ce va mai fi în ultima rundă? Vom vedea! 

 

Luceafărul Dărmăneşti a anunţat din timp că nu se va prezenta la Săcuieni, scutind pe Viitorul Ocniţa de... refacerea terenului, după meciul gazdelor... * A fost, spuneam, o etapă cu două contestaţii - deşi s-ar putea să mai apără pe ici şi colo, sau să nu fie susţinute! * Oricum, nu vedem de ce Unirea Lucieni - învinsă clar la Pietroşiţa, scor 4-0 pentru gazde, n-ar încerca marea cu degetul! S-ar putea ca jucătorul contestat să... rămână în pană, pe la Zărăfoaia, în drum spre CCD! La fel de bine, s-ar putea să fim „mustraţi” chiar de către gazde, pe motiv că a fost întradevăr... substituire şi nu doar o „ştire pe surse”! * Oricum, abia duminică vom afla cine retrogradează din seria Nord, mai ales că (şi) Victoria Comişani s-a trezit la... spartul târgului! * În seria Sud, Unirea Răcari a avut timp berechet pentru banchet, oaspeţii de la Săgeata Braniştea... obosind după doar un sfert de ceas de alergătură... * Ei bine, în Vest sunt echipe care ne-au demonstrat că nu valoarea contează, ci... forma de moment! Voinţa Vişina - virtual promovată în Liga a 4-a, „a reuşit” să primească... 7 goluri de la Viitorul Burduca - „cucuvelele” fiind cam înfometate de puncte! Cu doar câteva etape (a 26-a) în urmă, Vişina zdrobea principala urmăritoare - Spicul Jugureni, cu 4-0, în deplasare! Să mai notăm încă două rezultate obţinute de lider, cu echipe din zona retrogradării: 13-1 cu Viitorul Straoşti (acasă - et.21) şi 11-1, la Găeşti, cu Viitorul (et.20) * La fel de ambiţioşi au fost şi jucătorii Viitorului Găeşti, care s-au... mobilizat, câştigând la Sportul Mogoşani cu 5-2! Ei bine, acum două etape, la Mogoşani era învinsă... Voinţa Vişina (1-0) şi în etapa a 24-a, Co(ra)bia era... scufundată după un 5-1! Comentarii? Ar fi de prisos, mai ales după ce încă o echipă ne-a demonstrat că „poate”: Voinţa Ioneşti - Viitorul Straoşti 3-2, deşi gazdele „ne-au... ameninţat” că vor „da” ambele meciuri celor de la Straoşti! Probabil că... uitaseră de clasament! * Ce ziceţi, vom mai avea şi duminică, la căderea cortinei, ceva rezultate... cuiroase? 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii