5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meci001fintatartasesti231Finta – Tărtășești a fost un meci cu… trei reprize! Prima s-a jucat înainte de partida propriu-zisă! La centrul terenului - dublu confrunt și apoi la cabine - contestații! Într-un final, la ora 18:40 a început și meciul de fotbal, câștigat cu 4-0 de Finta. Dincolo de problemele reclamate de cele două tabere, trebuie să recunoaștem cu obiectivitate: ieri, pe teren, Finta a fost mai bună, în ciuda jocurilor de culise!

 

Am fost prezenți, ieri, la meciul din Onoare: Finta – Tărtășești, terminat cu 4-0, în favoarea gazdelor. Un joc dominat, copios, de gazde, dar cu mulți nervi, replici tăioase, pe alocuri chiar… amenințări. Și dintr-o parte și din cealaltă! La ora 18:00, surpriză: dublu confrunt! Arbitrii au început să facă…prezența celor două formații! După, jocul s-a mutat la cabine, acolo unde s-au făcut contestații, din ce am aflat noi, patru la număr. Cu o întârziere de 40 de minute, meciul începe! Gazdele domină! În minutul 4, notăm prima ocazie uriașă,  fintenii trimit mingea în bară, după care portarul oaspeților reușește să prindă balonul, în doi timpi. Două minute mai târziu, tot Finta are ocazia de a deschide scorul, atunci când balonul trece milimetric pe lângă stâlpul din dreapta porții. Mihai Sorin este si el la un pas de a deschide scorul, după ce trimite balonul, puternic, spre poartă…dar goalkeeper-ul celor din Tărtășești se afla la post. Primul gol al partidei vine în minutul 19, atunci când Aurelian Stan profită de o greșeală a defensivei oaspete. După primele 25 de minute, raportul șuturilor pe poartă era, deja, 4-1. Spiritele se încing în minutul 26, la o faza de joc…banală: mingea iese afară, doi jucători se imbrâncesc reciproc și de aici… dispute mai aprinse care se lasă cu…roșu pentru Costel Șerban, din tabăra oaspeților. După acest moment jocul se mai liniștește dar, pe finalul primei părți, Mihai Sorin mărește avantajul gazdelor: gol cu capul, din careu, după ce mingea este trimisă în dreapta portarului și… 2-0. În partea secundă, la cinci minute de la reluare, Aurelian Stan face 3-0, după ce execută perfect o lovitură liberă. Un minut mai târziu consemnăm ratarea meciului și pentru Tărtășești: bară, după care mingea este trimisă peste poartă. Într-un final se face 4-0, atunci când Stanciu este autorul unui eurogol! Lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri, executată impecabil, fără vreo șansă pentru portarul oaspeților. Un moment…ciudat se petrece în minutul 89, atunci când Lixandru Alin, de la oaspeți, vede și el roșu… după ce atinge mingea, inutil, înainte de executarea unei lovituri libere.

Nervi mulți, dar, în teren, Finta a fost mai bună, indiferent ce ar spune unii sau alții. După meci, am semnalat două situații:
- oaspeții consideră că au primit mult prea ușor două cartonașe roșii, dar și mai multe galbene, pentru a fi decimat lotul înainte de marele duel cu Răcari.
- gura târgului, bat-o vina, vorbește! Nici nu au ajuns bine la Tărtășești jucătorii echipei oaspete că se pomenea, deja, că Finta va pierde contestația… Nu știm cum vor evolua lucrurile, nu comentăm, doar așteptăm să vedem ce se va întâmpla.

Click pe linkul de mai jos, pentru a vedea o GALERIE FOTO de la acest joc:
https://www.facebook.com/DBPNT/posts/1662248773894186


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii