4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

adrianoprisanu1Adrian Oprișanu a fost cel mai bun jucător de pe teren, la Lucieni – Doicești, scor 1-2. Nu o spunem noi, ci colegii lui de echipă, care spun despre Adrian că este unul dintre cei mai buni fotbaliști de la Doicești, echipă care activează în seria Onoare Nord! Vezi cum s-a înscris în acest joc!

 

Adrian Oprișanu a marcat și a dat o pasă de gol, în partida Lucieni – Doicești, terminată 1-2. Primul gol al meciului a fost marcat de gazde, în minutul 10, în urma unei lovituri de la 11 metri. În minutul 35, Bogdan Niță primește o pasă perfectă de la Adrian Oprișanu și se restabilește egalitatea. Golul victoriei pentru oaspeți a venit în minutul 80, autor…același Oprișanu!

Felicitări, Adrian!

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii