1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci46Se pare că până la urmă Gaz Metan Finta se va retrage din competiţie. Va fi, dacă nu ne înşelăm, al treilea abandon în ultimii 5 ani!

 

Am promis că vom reveni cu scurte comentarii legate de declaraţia lui Mihai Constantin „Stego”, după neprezentarea Gazului Metan Finta la Răcari. Vom relua, integral, declaraţia şi o vom continua cu câteva comentarii recente, dar şi cu unele ceva mai vechi, care au tangenţă cu o eventuală retragere din competiţie a „găzarilor”...

„Motivul neprezentării a fost clar: un protest împortiva deciziei CCD, care nu a judecat corect! Am discutat cu multe persoan şi toţi au susţinut ideea că o hotărâre definitivă nu se putea lua decât în situaţia în care comisia avea pe masă fişa jucătorului. De ce s-a amânat cazul de atâtea ori, dacă s-au trezit peste noapte că aveau deja o bază regulamentară? De ce nu a aplicat-o din prima? Poate să-mi ia toate punctele şi să mă lase cu cele 3 din meciul cu Tărtăşeşti, unde a fost pe corecte! Oricum, în câteva zile mă hotărăsc dacă mai continuă sau ne retragem!”... Nu comentăm şi nici nu adăugăm măcar un singur un singur punct de vedere al celor care ne-au scris, legat de hotărârea de moment a „găzarilor”, aşteptând cele „câteva zile”, pentru a afla decizia conducerii Gazului Metan Finta - de a continua sau nu competiţia. Până atunci, aşteptăm alte opinii şi promitem le vom publica, cu o singură condiţie: să fie pertinente!

Şi acum să trceem la comentarii...
“De la meciul cu Tărtășești, Finta nu a mai marcat peste 3,5 goluri pe meci și a primit o medie de1-3 goluri pe meci așa că dă de înțeles” (Marius Sabin)

“Atat timp cat 7-8 jucatori joaca pe fals sau dublu legitimati la Finta este lesne de inteles de ce nu s-au prezentat la meciul cu Racari. Nu inteleg de ce cei din Finta tot fac pe victimile . Eu cred ca este vremea sa fie un moment zero pentru tot fotbalul din judet si AJF sa ia masuri drastice” (Dumitru Muşat)

“Bucsani nu s-a mai retras din campionat când s-a judecat 3 luni și a pierdut contestația cu Finta la FRF. Si culmea tot ei au luat aceasta decizie. Insa părerea mea personală e ca fără acei jucatori “pe dubla” Finta pleca cu o căruță de goluri de la Racari, după cum am vazut ambele echipe jucând” (Andrei Dinu)

În 2012, GM Finta a mai fost implicată într-un scandal cu jucători legitimaţi şi în Prahova! Era vorba de Cătălin Dan şi Mădălin Lungu jucau şi pentru Voinţa Hăbud - Liga C!

“Trebuie să recunosc că o parte dintre aceşti jucători se găsesc în echipa noastră, dar unii dintre ei nu au jucat niciodată la noi. Pe de altă parte, vă spun că nu am ştiut că fotbali ştii aceştia au câte o legitimaţie şi la formaţii din Prahova” (Mihai Constantin “Stego”)

În 2013, după neprezentarea de la Aninoasa, Gaz Metan Finta se retrage din campionat: “Nu mai aştept nici o decizie sau o altă neprezentare, să mă excludă din campionat, o să fac o cerere de retragere zilele următoare. De data asta chiar desfiinţez echipa” (“Stego”)…

Gaz Metan Finta s-a mai retras din campionatul Ligii a 4-a, în ediţia 2016-2017, dar a revenit! Iată ce declara la vremea respectivă Nelu Radu:

“Gaz Metan Finta s-a desfiinţat în 2013, nu poţi să o ţii în conservare, ca pe o maşină. Logic, trebuia să o ia de la capăt din Promoţie şi nu de la Onoare. Ca idee, nu există transferuri ale jucătorilor de la Gloria Gaz Metan Finta, la Gaz Metan Finta, care erau obligatorii. Asta reclamă cei de la Bucşani, însă ar fi trebuit să formuleze mai demult o contestaţie pe acest subiect. Eu cred că situaţia celor de la Finta ar fi trebuit lămurită încă de la începutul campionatului. E neplăcut să li se transmită tocmai acum că nu au drept de promovare, să nu mai cheltuiască degeaba banii pentru îndeplinirea acestui obiectiv”…

Avea sau nu dreptate Nelu Radu?... Are sau nu dreptate “Stego” să recurgă la retragerea din competiţie, după o decizie a Comisiei de Competiţii şi Disciplină? Sigur, este dreptul fiecăruia să facă ce crede şi cum doreşte, dar să nu trecem peste un mic “amănunt”: cum o rezolvăm cu cei care au cheltuit până acum - deplasări, baremuri de arbitraj şi observare, penalităţi financiare, timp şi… nervi, la meciurile jucate cu Gaz Metan Finta? Cât despre puncte, n-ar exista decât… doi păgubaşi!...

Aşteptăm în continuare părerile şi comentariile voastre…

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii