1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci001ocnitacolibasi2123Colibasi face egal, Runcu obtine trei puncte si lupta in Nord se incinge. Iata ce au spus gazdele din Ocnita, dupa intalnirea cu liderul la zi:

”Pe o vreme moharata, echipa din Ocnita a oferit o adevarata lectie de ambitie. Desi echipa adversa venea cu statutul de lider incontestabil al grupei, echipa noastra a reusit sa marcheze in minutul 32`, prin veteranul echipei Vladoi Ionut. Din pacate scorul nu a putut fi mentinut pana la pauza, echipa din Colibasi reusind sa egaleze in min. 42`, dupa o nesincronizare in aparare.

Dupa pauza Viitorul Ocnita si-a creat numeroase ocazii de gol, insa in min. 72` echipa din Colibasi a reusit sa marcheze pentru a doua oara. Raidurile echipei din Ocnita au continuat, ratand numeroase ocazii de gol. In min. 90` dupa un corner bine batut de catre Dragoi Catalin, acelasi Vladoi Ionut a reusit sa inchida tabela. Scor final Viitorul Ocnita - Unirea Colibasi 2 - 2 .

La juniori echipa din Ocnita a reusit sa se impuna cu scorul de 1-0.”

Sursa: ocnitainfo.ro

Dacă ţi-a plăcut ştirea noastră şi crezi că ar putea prezenta interes şi pentru alte persoane, am aprecia dacă ai distribui acest articol.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii