1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiafarulpopanegutDambovitapenet, Liga 1 / Problemele de lot se țin lanț la Chindia Târgoviște, înaintea unui meci extrem de dificil, cel cu FC Botoșani, programat astăzi, la ora 17.30, pe terenul formației din Moldova. După Cornel Dinu, Cantave și Baxevanos, un alt jucător a devenit indisponibil din motive medicale. Vorbim despre atacantul Daniel Popa, care s-ar fi lovit la un antrenament dinaintea plecării spre Botoșani. Popa nici măcar nu a făcut deplasarea, cu lotul pregătit de Emil Săndoi.



Alți trei jucători, Kocic, Florea și Popadiuc, sunt suspendați pentru jocul de astăzi.

Ca element de noutate, a fost legitimat Adrian Stoian, cu drept de joc de la meciul din această seară. Stoian a fost prezentat oficial sâmbătă, printr-un comunica transmis de club.

 

►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, vom împlini 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

http://dambovitapenet.ro/paypal

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii