1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

astrachindiapozamedEchipa antrenată de Viorel Moldovan va juca, astăzi, cu Politehnica Iași, un meci vital în lupta pentru evitarea retrogradării. Jocul este programat la Ploiești, cu începere de la ora 15.30, fără spectatori. Din lotul dâmbovițenilor nu fac parte Cherchez și Florea, ambii accidentați, Yameogo este suspendat după eliminarea cu Academica, iar Diallo incert.



În sezonul regular, Chindia a scos patru puncte din dubla cu moldovenii. A fost 2-2 în Copou, într-un moment când Poli - cu Teja pe bancă - era pe val, și 2-1 la Ploiești, pe ”Ilie Oană”. Chindia s-a pregătit la Aninoasa toată săptămâna, iar deplasarea la Ploiești o va face în ziua meciului. Altfel, în primul meci al etapei a 6-a din play-out, Academica Clinceni a câștigat la Sibiu, 1-0 cu Hermannstadt.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii