1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiaviitorulgspAngajații clubului dâmbovițean vor efectua mâine al patrulea test pentru depistarea eventualelor infecțiilor cu noul coronavirus. Obligativitatea reiese din protocolul LPF - Ministerul Sănătății, care stipulează ca acest test sa fie efectuat cu 2-3 zile înaintea primului meci oficial de după pandemie.



Cum Chindia joacă sâmbătă seară, la Dinamo, în etapa a 3-a a play-out-ului, testele vor fi efectuate joi dimineață, iar rezultatele vor sosi cel mai târziu vineri. Altfel, echipele din Liga I așteaptă ca LPF sa anunțe țintarul etapei a patra din play-out, prima intermediara, programată la mijlocul săptămânii viitoare. Chindia va juca la Ploiești, cu Viitorul.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii