1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiacraiovanoi2019Liga 1 / Tot personalul implicat în reluarea pregătirilor de la Chindia Târgoviște - jucătorii, antrenorii, staff-ul administrativ, maseurii etc - a fost testat, vineri, pentru a doua oară de cadre medicale, în vederea depistării eventualelor infecții cu noul coronavirus. Sâmbătă la prânz au sosit rezultate, negative pentru toți cei testați.



Vinerea trecută, dâmbovițenii au fost testați pentru prima dată, de asemenea cu rezultate în totalitate negative. Protocolul impus de autorități presupune și un al treilea test, în ziua a 14-a a reluării activității, deci la Târgoviște cel mai probabil vineri, 29 mai. După ultimele date, se pare că Liga I va fi reluată pe 13 iunie, urmând ca etapele din play-out, acolo unde evoluează și Chindia, să se întindă până spre finalul lunii iulie. Este de așteptat ca LPF să facă anunțul oficial săptămâna viitoare.


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii