1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

antrenamentchindiabotosaniJucătorii antrenați de Viorel Moldovan au reluat antrenamentele la începutul săptămânii, după ce au primit rezultatele la testele pentru depistarea eventualelor cazuri de coronavirus. Cum niciun angajat al clubului nu a fost găsit pozitiv, fotbaliștii au intrat în cantonament centralizat și au început pregătirile la Aninoasa.



Marți, o parte a lotului a efectuat vizita medicală la Chiajna, ceilalți fotbaliști urmând să se deplaseze în cursul zilei de astăzi, în Ilfov, pentru testele specifice din fiecare pauză competițională. Ca și celelalte cluburi din Liga I, Chindia așteaptă răspunsul autorităților legat de reluarea meciurilor oficiale.

Explicație foto: sursa, AFC Chindia / Nu este de acum, ci de la un antrenament de dinaintea jocului cu gruparea din Botoșani 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii