1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiacfr0Marian Aioani a fost, din nou, în echipa etapei! O rundă cu doar 15 de goluri, dintre care 10 au fost marcate în două meciuri! Vă prezentăm statistica ultimei runde, în Liga 1, chiar în ziua în care va începe o alta! Mut succes, Chindia Târgoviște! Să sperăm că vor veni... punctele! Victorii și înfrângeri. Cele mai multe victorii - CFR Cluj cu 5; nu mai avem echipe fără înfrângeri - Gaz Metan Mediaș fiind învinsă la Ovidiu. Cele mai multe remize - Sepsi 7, din cele 9 meciuri jucate! Nu mai există echipe fără meciuri egale.

Goluri. S-au marcat doar 15 goluri - o medie de 2,14 pe meci. După 810 minute de joc, s-au marcat 183 goluri - o medie de 20,33 pe etapă sau 2,90 pe meci. Cel mai bune atac - CFR cu 25 de reușite. Cea mai bună apărăre - Sepsi Sf.Gheorghe - cu 6 goluri în 810 minute de joc! Cele mai slabe atacuri - Sepsi și Voluntari - cu câte 6 goluri marcate fiecare. Cea mai slabă apărăre - FC Voluntari - cu 21 goluri primite. Lider în topul marcatorilor - Gabi Iancu (Viitorul Constanța), cu 7 goluri marcate.

Gaz Metan Mediaș a beneficiat de 4 lovituri de pedapsă - toate fiind transformate. Alte 5 echipe au fost penalizate cu câte 3 penaltiuri: Dinamo, Sibiu, Botoșani, Gaz Metan și FCSB.

Cartonașe galbene și roșii. 312 cartonașe galbene, cu o medie de 34,66 pe etapă. Cele mai multe: FCSB - cu 29; cele mai puține: FC Voluntari - 14. Opt jucători cu câte 4 cartonașe galbene: G.Matei, Patriche (Clinceni), Diallo (Iași), A.Răuță (Dinamo), Costache (CFR Cluj), Neguț (Chindia), Papa, Rodriguez (Botoșani). Numărul jucătorilor eliminați a ajuns la 16: Hermannstadt Sibiu, FC Botoșani și CFR Cluj având deja câte 3.

Atacuri, șuturi la poartă și cornere. 596 lovituri de la colț, cea mai... ”britanică” echipă fiind Poli Iași cu 57 de cornere! Cele mai puține - Astra cu doar 29! Am contabilizat 1166 șuturi la poartă, cele mai multe fiind în dreptul Gazului Metan Mediaș care din 107 a marcat 18 goluri (5,94 șuturi la poartă, pentru un gol marcat). Sepsi - care a marcat doar 6 goluri, a șutat și cel mai puțin la poartă, doar de 60 de ori. Spațiul porții a fost nimerit de 560 ori, cei mai ”activi” fiind jucătorii Mediașului (60), la polul opus fiind cei ai Chindiei (21)! Două echipe au trecut de 1700 de atacuri - FCSB (1798) și Viitorul (1796). Cele mai puține - Sepsi, doar... 1433.

Jucători. 332 de jucători au evoluat în cele 9 etape disputate. Doar 15 de jucători mai sunt ”integraliști”. FCSB a folosit cei mai mulți jucători (31!), în vreme ce Gaz Metan Mediaș rămâne cea mai omogenă echipă - cu doar 19 jucători trimiși în teren. Cinci echipe nu mai au jucători ”integraliști”: FCSB, CFR, Dinamo, Hermannstadt și FC Voluntari!

Echipa etapei (LPF): Marian Aioani (Chindia) – Radu Boboc (FC Viitorul), Bogdan Țâru (FC Viitorul), Bogdan Planic (FCSB), Ionuț Panțîru (FCSB) – Cătălin Itu (CFR Cluj), Ciprian Deac (CFR Cluj), Deian Sorescu (Dinamo București), Michael Pereira (CFR Cluj) – Gabriel Iancu (FC Viitorul), Florinel Coman (FCSB). Antrenor: Bogdan Vintilă (FCSB).

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii