1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiahermannstadt2021pozaaprilieDambovitapenet, Liga 1 / Chindia va debuta în stagiunea 2021-2022 a primei ligi pe stadionul Gloria, din Buzău, unde a înregistrat rezultate foarte bune în partea a doua a sezonului trecut. "Nu avem niciun motiv să mergem în altă parte, până când vom putea reveni acasă, pe Eugen Popescu. Ne simțim bine la Buzău, am avut rezultate bune", au declarat oficialii clubului.

În teorie, reabilitarea stadionului din Târgoviște ar trebui să fie gata pe 31 iulie, adică peste aproximativ o lună. Realitatea din teren este însă cu totul alta și infirmă termenul scris pe panouri. Cel mai devreme, și asta cu omologare provizorie, Chindia va putea juca acasă în luna octombrie, cu o singură tribună deschisă publicului, cea veche, dinspre Calea Domnească. Tribuna nouă, pe structură metalică, ce ar urma să fie acoperită integral, va fi gata abia în primăvara anului viitor. În final, stadionul ar trebui să poată găzdui aproximativ 8.500 de spectatori.

Foto: AFC Chindia 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii