3.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meci801liga5Fotbal / În ședința de joi, 3 octombrie, a Comisiei de Competiții și Disciplină, din cadrul Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița, au fost luate o serie de hotărâri, pe marginea cărora așteptăm și punctele voastre de vedere! Suspendări, sancțiuni, amenzi... Vă oferim toate deciziile! 



1.Jocul de juniori A1, FC Brezoaele vs Gaz Metan Finta nu s-a disputat pentru că la 7 dintre cele 14 carnete de legitimare trecute în raportul de arbitraj, apar modificări (anul nașterii!) sau nu au avut copie dupa certificatul de naștere. CCD hotaraste: jocul de juniori A1 FC Brezoaiele – Gaz Metan Finta se omologheaza cu 3-0 în favoarea echipei FC Brezoaele. Carnetele de legitimare ale jucatorilor: Matei Ionuț, Mladen Cătălin, Niculescu Andrei, Enache Ștefan-Alexandru, Ștefan Cosmin Florentin, Dobre Silviu, A.Marius se anulează. Delegatul echipei Gaz Metan Finta are obligația de a preda carnetele respective la AJF Dâmbovița pana luni, 07.10.2019. Echipa Gaz Metan Finta - juniori A1, se penalizează sportiv cu suma de 500 lei. Antrenorul TANASE CONSTANTIN se suspendă pentru 3 luni și se penalizează sportiv cu suma de 300 lei.

2.Jocul de juniori A1, Steagu Roșu Colacu – Progresul Matasaru, înterupt în min. 68, deoarece echipa oaspete a rămas în 7 jucatori, se omologhează cu rezultatul din teren (7-1 pentru Steagul Roșu Colacu). Antrenorul echipei oaspete - ENE MARINEL, care le-a spus jucatorilor să iasă unul câte unul din teren, motivând că sunt accidentați, se suspendă pentru 3 etape. Echipa Progresul Mătăsaru (juniori A1) se sancționează cu scăderea a 3 puncte din clasament (art.79.6 – RD) și se penalizează sportiv cu suma de 300 lei.

3.Jocul Gloria 2015 Cornești – Olimpicii Ulmi nu s-a reluat după pauză, pentru că echipa Olimpicii Ulmi nu a mai revenit pe terenul de joc. CCD hotaraste: jocul se omologhează cu rezultatul de la pauză, adică 21-0 în favoarea echipei Gloria 2015 Cornesti. Echipa Olimpicii Ulmi se sancționează cu scăderea a 3 puncte din clasament (art.79.6 – RD) și se penalizează sportiv cu suma de 300 lei. Antrenorul echipei Olimpicii Ulmi se suspendă pentru 3 etape.

4.Contestația de la jocul de juniori D, Fortis Valea Lungă – CSM Fieni se amână pentru data de 17.10.2019, când delegații ambelor echipe și arbitrii jocului, se vor prezenta în fața Comisiei de Competiții și Disciplină, pentru noi probe.

5.În urma incidentelor de la jocul Voința Săcuieni – Flacăra Șuța Seacă, CCD hotărăște: din cauza insuficientelor măsuri de securitate, echipa Voința Săcuieni se penalizează sportiv cu suma de 500 lei.

6.Deoarece la jocul de Liga a – VI-a, Nord, Rapid Gemenea – Olimpicii Ulmi III, echipa oaspete nu a prezentat tabelul cu jucătorii care au drept de joc numai pentru echipa de liga a IV-a (conf.art. 19.8/ROAF), CCD hotăraște: jocul Rapid Gemenea – Olimpicii Ulmi III se omologhează cu 3-0 în favoarea echipei Rapid Gemenea.

7.Deoarece la jocurile de Cupa Romaniei: Unirea Lucieni – Viitorul Straoști și Flacăra Ghinești - Săgeata Braniștea, echipele Unirea Lucieni și Săgeata Braniște au efectuat câte 4 schimbări de jucatori, în loc de 3 (conf art. 30, pct 11 – ROAF), CCD hotărăște: jocurile Unirea Lucieni – Viitorul Straosti (pe teren 8-0) și Flacăra Ghinești – Săgeta Braniștea (pe teren 3-5), se omologhează cu 3-0 în favoarea echipelor Viitorul Straoști, respectiv Flacăra Ghinești, care se califică în faza urmatoare a Cupei României – faza județeană.

9.In urma contestație echipei Viitorul Gheboaia la jocul de la Publirex Ciocanesti și a neprezentării jucatorului contestat (substituit) în fața comisiei, CCD hotărăște: jocul Publirex Ciocanesti – Viitorul Gheboaia, pe teren 3-3 , se omologheaza cu 3-0 în favoarea echipei Viitorul Gheboaia. Echipa Publirex Ciocănești se sancționează cu scăderea a 6 puncte din clasament (conf art. 83.13 /RD) și se penalizează sportiv cu suma de 400 lei. Jucătorul Lixandru Aurel Ionuț și delegatul echipei Publirex Ciocanesti - Lixandru Dorel se suspendă câte 3 etape fiecare și se penalizează sportiv cu suma de 300 lei.

10.In urma neprezentării echipei Voința Vișina la jocul de la Luceafărul Dragomirești și a prezentării de acte doveditoare de către echipa Voința Vișina - FOAIE DE PARCURS/din data de 28.09.2019, DEVIZ DE REPARATIE nr.AA1 010194/30.09.2019 și PROCES VERBAL eliberat de la Poliția Orașului Găești), CCD hotărăște: jocul Luceafărul Dragomirești – Voința Vișina (seniori) se reprogramează pentru data de 15.10.2019, orele 16:00. Echipa Voința Vișina va suporta cheltuielile de organizare, inclusiv baremul de arbitraj și de observare.

11.În urma depunerii de noi documente (Ordin de Deplasare și a devizului de reparatie, comanda nr CAA02175), de către echipa Unirea Ungureni pentru deplasarea din data de 31.08.2019 la Matasaru, în baza art.122/RD, CCD revine asupra deciziei nr 1./ 19.09.2019 și anulează penalitatea de 1 (un) punct din clasamentul echipei de seniori Unirea Ungureni.

12.În urma memoriului jucatorului NICOLAE FLORENTIN (Gloria 2015 Cornesti) și a declarației observatorului de joc - NISTOR DUMITRU, CCD anulează suspendarea de 3 (trei) etape, dictată contra jucatorului și penalitatea sportivă de 200 lei (art 122/RD).

13.In urma memoriului echipei Cetatea 1396 Târgoviște, cu privire la jocul de juniori A1, dintre Unirea Ungureni – Cetatea 1396 Târgoviște, în baza raportului de arbitraj, în care se specifică faptul că echipa Unirea Ungureni nu a avut asistență medicală, CCD consideră că memoriul echipei Cetatea 1396 Târgoviște nu este întemeiat, deoarece echipa Unirea Ungureni s-a prezentat la joc. Conform art 14.3/ROAF - lipsă asistență medicală.
14.În urma incidentului din minutul 67, al jocului din Cupa României - Neajlovul Puntea de Greci vs Petrolul Răscăieți, CCD hotărăște: jucatorul STATE GHEORGHITA se suspendă pentru 24 etape (art 65.d/ RD).

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii