0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meci55Fotbal județean / Vă prezentăm deciziile luate de Comisia de Competiții și Disciplină, a Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița, la ultima ședință! Nici nu a început bine fotbalul că au și apărut problemele... Unele chiar serioase, care vor da peste cap planurile! 1.CCD a luat cunoștință de cererea de retragere din campionatul Ligii a 6-a, Nord, a echipei VIITORUL PIETRARI și este de acord cu aceasta.

2.Urmare avizului negativ al echipei OLIMPICII ULMI, CCD nu este de acord cu cererea echipei VOINȚA VIȘINA de a amana jocul dintre cele doua echipe, din 27.08.2019.

3.CCD este de acord, urmare avizului favorabil al delegatului echipei PETROLUL TÂRGOVIȘTE, ca echipa ACS VULCANA BĂI să dispute jocurile din organizare proprie pe stadionul PETROLUL din TÂRGOVIȘTE.

4.CCD aprobă cererea echipei OLIMPIA PICIOR DE MUNTE de a disputa jocurile din organizare proprie, din campionatul 2019-2020, pe terenul VIITORUL din STRAOȘTI, avand acordul acestei echipe.

5.Pentru 5 sau mai multe cartonașe galbene primite în același joc, în conformitate cu prevederile art.78,lit. a , se penalizează sportiv cu câte 100 lei echipele :
-PROGRESUL MĂTĂSARU - 7 CG;
-OLIMPIA MORTENI - 6 CG;
-VIITORUL OCNIȚA - 5 CG;
-VOINȚA SĂCUIENI - 6 CG.

6.Jocul de juniori A1 - RECOLTA GURA ȘUȚII vs GLORIA CORNESTI, care nu s-a disputat datorită faptului că RECOLTA GURA ȘUȚII a prezentat numai 5 carnete de legitimare regulamentare (juniori n.2001-2005), iar GLORIA CORNESTI nu s-a prezentat la joc, se omologheaza cu pierderea jocului cu 3-0 de ambele echipe (dublu forfait ).

7.În urma incidentelor din min.90+2, petrecute la jocul VOINȚA SĂCUIENI-VIITORUL IL CARAGIALE, care au dus la intreruperea definitivă a meciului, CCD hotărăște:
-jocul VOINȚA SĂCUIENI-VIITORUL IL CARAGIALE, întrerupt în min.90+2, la scorul de 2-3, se omologhează cu 3-0 în favoarea echipei VIITORUL IL CARAGIALE;
-jucătorii echipei VOINȚA SĂCUIENI implicați în eveniment, au fost suspendați și penalizați sportiv, conform procesului –verbal al ședinței;
-în baza art.82, pct.1/RD, echipa VOINȚA SĂCUIENI se sancționeaza cu ridicarea dreptului de organizare a jocurilor pe teren propriu pentru 3 (trei) etape și se penalizează sportiv cu 250 lei;
-brigada de arbitri este trimisă la CJA pentru analiza arbitrajului prestat.

8.Pentru declarații și afirmații jignitoare și tendențioase la adresa conducerii AJF și a membrilor comisiilor, făcute în mediul on line, prin intermediul presei, în conformitate cu prevederile art.52/RD, antrenorul echipei VIITORUL CARAGIALE, ICHIM CONSTANTIN se suspendă pentru 6 (șase) etape și se penalizează sportiv cu 300 lei;

9.Analizand memoriul echipei PETROLUL RĂSCĂEȚI, referitor la un incident la jocul de la FLACĂRA ZĂVOIU, în urma audierii arbitrului jocului și a delegatului echipei FLACĂRA ZĂVOIU (delegatul echipei PETROLUL RĂSCĂEȚI nu s-a prezentat să-și susțină memoriul), CCD hotărăște:
-pentru insuficiente măsuri organizatorice, echipa FLACARA ZĂVOIU se sancționeaza cu AVERTISMENT și se penalizează sportiv cu 200 lei;

10.Datorită faptului că la jocul SPORTUL VOINEȘTI-UNIREA BUCȘANI, a adus injurii și amenințări brigăzii de arbitri, atât din terenul de joc, cât și din afara acestuia, după ce a fost eliminat de către arbitru, antrenorul echipei UNIREA BUCȘANI - ZIDĂROIU MARIUS, fiind recidivist, se suspendă 6 (șase) etape și se penalizează sportiv cu 200 lei.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii