2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (3 voturi)

colacuamical2019varaokIeri, la Ciorogîrla (foto 1), Steagu Roșu Colacu, formație ce va activa în Liga a 4-a, din toamnă, a disputat primul amical al verii! Și ce meci! Cu 11 goluri! Tot ieri, la Raciu (foto 2), s-a disputat un joc inedit, între două generații de fotbaliști! Vă prezentăm rezultatele de ieri și calendarul amicalelor! Așteptăm completări! 

 

CS Ciorogîrla – Steagu Roșu Colacu 4-7 (1-5)
Au marcat pentru formația dâmbovițeană: Ion Daniel -2, Dima Liviu, Stanciu Didică, Nedea Ionuț, Pandele Marian, și Turcea Marius.

De precizat că formația din Ciorogîrla a terminat sezonul trecut pe locul 3, în Liga a 4-a, Ilfov, la doar un punct de campioană. Așadar, debut frumos pentru Colacu, în jocurile de pregătire, din această vară!


Old Boys Raciu – Pomicola Raciu 4-4
Fotbal și sărbătoare, ieri, la Raciu, într-un meci în care s-au întâlnit foștii jucători ai celor de la Raciu și cei din actuala formație. Jocul s-a terminat nedecis, 4-4, dar scorul a contat mai puțin! Felicitări!

raciumecipomicolaoldboys32


















Ieri

Pomicola Raciu - Olb Boys Pomicola Raciu 4-4
CS Ciorogîrla - St.Roșu Colacu 4-7

Rezultate
Libertatea Urziceanca - Voința Crețu 4-6
AS Unirea Cosoba – Voința Crețu 0-8
AS 1 Decembrie - Gaz Metan Finta 2-4

Urmează
Campionatul Orășenesc - Fieni (29 iun-13 iul)
Cupa Răscăieți - la Răscăieți (iulie)
Cupa Legumicultorul - la Puntea de Greci (iulie)
Gaz Metan Finta - AS 1 Decembrie (6 iul)
Trial juniori A1 - Cetatea Târgoviște (6 iulie)
Memorialul Ștefan Manea ”Câine” - la Raciu (4 aug)

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii