0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

mecicetatea101Cetatea Târgoviște - una dintre nou promovatele în Liga a 4-a, a început, deja, campania de întărire a echipei! Nume interesante în lotul ”străjerilor”! Și se pare că nu vor fi singurele noutăți din această vară! Altfel, Cetatea se pregătește pe toate fronturile!

 

Cetatea Târgoviște a promovat fără probleme prea mari în Liga a 4-a, dominând categoric seria Nord, din Onoare! Din toamnă însă lucrurile vor sta cu totul altfel! Conștientă de faptul că valoarea adversarilor va fi cu totul alta, conducerea clubului a demarat campania de... fortificare a Cetății! Primii pe listă sunt portarul Cosmin Curiman (36 ani) și mijlocașul Marius Penescu (27 ani), ambii venind de la Unirea Răcari - echipă care nu se știe dacă va mai continua în Liga a 4-a. Mai mult, din câte am aflat, sâmbătă, 6 iulie, la Șotânga - stadion Alpan, va avea loc un trial pentru formarea lotului de juniori A1, obligatoriu pentru o echipă de Liga a 4-a.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii