3.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (3 voturi)

gloriacornesti100După nedisputarea meciului cu Flacăra Moreni, din Cupa României, Gloria Corneşti a fost sancţionată cu penalitate sportivă de către FRF şi... neprogramarea la meciuri! Vezi decizia FRF, dar și ce spune regulamentul! Ce se va întâmpla? 

 

Preşedintele AJF Dâmboviţa ar trebui să-şi dea demisia, dacă habar n-a avut să-şi informeze corect câştigătoarea fazei judeţene a Cupei României, asupra condiţiilor regulamentare, privind organizarea meciurilor din fazele superioare ale competiţiei! Sigur, asta nu scuteşte cu nimic faptul că delegatul echipei Gloria Corneşti n-a achitat baremul de arbitraj - conform regulamentului, dar trebuie să recunoaştem că ne aflăm în faţa unei situaţii... ciudate! Este clar că Gloria Corneşti - care era obligată, oricum, să consulte regulamentul, a greşit, dar a luat de bună „recomandarea” preşedintelui AJF - Emil Tudor, pentru că, din sursele noastre, la meciul cu FC Pucioasa, situaţia a fost aceeaşi! Că atunci a greşit arbitrul, că delegaţii n-au cunoscut regulamentul sau n-au ştiut dincotro... bate vântul, mai puţin contează - cert este că ne facem de râs...

Faptul este consumat, dar Comisia de Disciplină şi Etică a FRF - în şedinţa din 24 august, a dictat următoarele sancţiuni împotriva Gloriei Corneşti şi a delegatului acesteia - în dosarul 304/CD/2018L.2:


1.Ion Radu - delegatul echipei Gloria Corneşti, este sancţionat cu penalitate sportivă, în sumă de 500 lei, conf.art.63.1.g din ROAF (n.a. - refuzul delegatului unei echipe de a semna raportul de arbitraj la finalul jocului şi după ce raportul a fost completat la roate rubricile de către arbitru) raportat la art.83.18 din RD.

2.În conformitate cu art.83.1.b, coroborat cu art.86.12 din RD, raportat la art.54 din ROAF (n.a. - obligativitatea cluburilor organizatoare de a asigura prezenţa la stadion a doi medici şi două ambulanţe, pe toată durata jocului), cu aplicarea art.34 din RD, clubul Gloria Corneşti este sancţionată cu forfait (3-0 în favoarea Flacărei Moreni) şi i se plaică o penalitate sportivă de 1100 lei.


3.În baza art.83.12 din RD clubul Gloria Corneşti se sancţionează cu neprogramarea la jocurile oficiale până la achitarea baremurilor de arbitraj.
Dacă AJF Dâmboviţa n-a luat act de decizia FRF şi a programat Gloria Corneşt - este grav, dar dacă Gloria Corneşti a achitat între timp baremurile de arbitraj - atunci situaţia se schimbă! Oricum, vom reveni asupra subiectului...

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii