0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meci200coadaizvoruluiComisia pentru Statutul Jucătorului de Fotbal, din cadrul AJF Dâmboviţa, a decis în şedinţa din 13 august, ca în termen de 30 de zile, CS Coada Izvorului să achite grilele de formare pentru doi jucători! Vezi detalii despre acest caz!

 

În şedinţa din 13 august, Comisia pentru Statutul Jucătorului de Fotbal - AJF Dâmboviţa - formată din Gabriel Irimescu - preşedinte, Cosmin Bădeanu şi Marian Mălău - membri, a decis ca în termen de 30 de zile, CS Coada Izvorului să achite grilele de formare pentru cei doi jucători transferaţi de la Petrolul Răscăieţi - în sumă de 2500 lei, respectiv Sportul Mogoşani - 1800 lei. Nu ştim dacă până astăzi banii au ajuns în conturile celor două echipe, dar cu certitudine că la scurgerea celor 30 de zile - conform termenului stabilit, CSJF Dâmboviţa va trece la... depunctări, conform regulamentului!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii