0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meci001racari112Nici n-a început bine campionatul şi fotbalul dâmboviţean a luat-o deja... razna! Unul dintre cele nouă meciuri ale Ligii a 4-a s-a jucat doar până la pauză! De notat că prima repriză a fost spectaculoasă, cu patru goluri! Intră să vezi despre joc ce este vorba!

 

Unirea Răcari - Unirea Bucşani a fost întrerupt în minutul 46! Oaspeţii au refuzat să mai iasă de la vestiare! „Spartanii” au condus cu 2-0, dar gazdele au revenit şi au egalat până la pauză, echipele intrând la vestiare, la 2-2... Ei bine, după cele 15 minute regulamentare, arbitrul şi echipa gazdă tot au aşteptat oaspeţii să revină în teren, dar... „spartanii” ieşeau unul câte unul, îmbrăcaţi de plecare! „A fost o „şedinţă” ceva mai agitată în vestiarul oaspeţilor! Zidăroiu a cam... ridicat tonul la jucători, iar aceştia au refuzat, pur şi simplu, să mai continue jocul”, ne-a transmis cineva de la faţa locului! „Arbitrul a aşteptat şi sfertul academic, după care a fluierat sfârşitul jocului”, a mai adăugat prietenul nostru... Vom reveni şi cu alte amănunte!


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii