1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

gloriacornesti100După ce a reuşit să elimine, în primul tur al Cupei României - faza naţională, pe FC Pucioasa, cu 2-1, Gloria Corneşti aşteaptă cu încrede şi următorul adversar, de data asta unul mult mai dificil - Flacăra Moreni! Vezi declarații de la Nelu Radu!

 

Deşi improriu - sorţii au decis ca Gloria Corneşti - câştigătoarea fazei judeţene a Cupei României, să întâlnească în turul II al fazei naţionale, pe Flacăra Moreni. „Întotdeauna, meciurile cu Flacăra Moreni au avut ceva aparte. Nu este un meci uşor, dar teoretic şansele sunt egale, aşa că noi sperăm în... „jumătatea” noastră”, ne-a declarat Nelu Radu. Ţinând cont de terenul propriu, credem că Gloria are măcar un... 2% în plus, mai ales că mizează în primul rând pe omogenitate. „Am pierdut 3 jucători, dar am adus 5, aşa că am ieşit în câştig. A revenit Ionuţ Constantin şi Moise - acoperindu-ne postul de portar şi i-am adus pe Movilă, Mihai Căpălău - care a trecut pe la Conpet şi Crevedia şi pe Şerban (n.r. - cel care a dat golul victoriei cu Pucioasa), de la Viitorul Dobra”, a mai adăugat Nelu Radu. Până la meciul cu Falcăra Moreni şi până la începutul Ligii a 4-a, Gloria Corneşti nu va mai juca niciun meci amical, după cum am aflat tot de la finanţatorul campioanei judeţene, rămas singur după retragerea lui Ghergoiu.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii