0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (4 voturi)

gabiparaschivcolibasi34În doar patru etape, Gabi Paraschiv a ajuns la “cota 6”, în liga a 4-a. Până acum a reușit să marcheze în toate jocurile, pe care echipa sa le-a disputat, în actualul sezon competițional!

6 goluri în patru etape! Este performanta lui Gabi Paraschiv, in acest debut de sezon, la Liga a 4-a. Dupa 360 de minute, Unirea Colibasi ocupa locul 4, cu 7 puncte: doua victorii, un egal si o infrangere. Interesant este faptul ca jumatate din reusite poarta semnatura lui Gabi Paraschiv: 6 din 12. Si golurile lui au fost marcate in toate cele patru meciuri! De departe, cel mai important gol este cel prin care Colibasi a invins-o pe Cornesti.

Iata, de altfel, rezultatele echipei si numarul de reusite ale lui Paraschiv:
Etapa 1 – Unirea Colibasi – Bradul Moroeni 2-2 (Paraschiv 1 gol)
Etapa 2 – Progresul Matasaru – Unirea Colibasi 1-7 (Paraschiv 2 goluri)
Etapa 3 – Unirea Colibasi – Gloria Cornesti 1-0 (Paraschiv 1 gol)
Etapa 4 – Spic de Grau Ghimpati – Unirea Colibasi 3-2 (Paraschiv 2 goluri)

Daca ar fi sa ne luam dupa statistica, etapa viitoare, Gabi Paraschiv ar trebui sa marcheze un gol! Vom vedea! Felicitari, Gabi Paraschiv si multumim ca ai ales sa mai joci fotbal! Avem nevoie de astfel de jucatori! Mult succes in continuare!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii