1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

galerialupilorgalbeniPână nici televiziunile n-au putut ignora sărbătoarea de pe „Ilie Oană”! Deşi biletele se vând ca... pâine caldă, Digisport va transmite în direct meciul retur dintre Petrolul şi Dentaş, motiv pentru care a şi fost schimbată ora de începere, la 19,45!

Până aseară se vânduseră peste 6000 de bilete pentru meciul retur, dintre Petrolul Ploieşti şi Dentaş Tărtăşeşti, din cadrul Barajului de promovare în Liga a 3-a. Organizatorii cred că sâmbătă, în tribune vor fi peste 10.000 de suporteri, deşi „Peluza Latină” a fost rezervată suporterilor dâmboviţeni, „lupii galbeni” pregătind o coregrafie cu totul specială. Este prima apariţie a Petrolului Ploieşti - „acasă”, în faţa propriilor fani, după ce şi-a recăpătat numele şi palmaresul, cu doar câteva zile în urmă! Şi pentru că „lupii galbeni” ştiu să facă (şi) spectacol, Digisport va prelua în direct, meciul de pe „Ilie Oană” - de sâmbătă, 24 iunie, motiv pentru care, cu acordul FRF, ora de începere a a fost schimbată, de la 20,00 la 19,45!

Sursă: „stirileprahova.ro”

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii