1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

flacara17632Liga 3 - În urmă cu doar câteva minute s-a încheiat meciul de la Moreni, dintre Flacăra şi CSU Craiova II. Intră să vezi ce au făcut „lupii galbeni”, astăzi! A fost un joc în care s-au marcat nu mai puțin de cinci goluri. La pauză a fost 1-1! 

 


Flacăra Moreni - CSU Craiova II 1-4 (1-1)
Au marcat: Matei - Niţu 2, Puţaru şi V.Constantin

Încă o „restanţă” în toamnă, pentru „lupii” lui Gabi Paraschiv, în „sesiunea” de astăzi, cu „studenţii” craioveni! Ceva se întâmplă pe Cricovul Dulce şi, din păcate, acel „ceva” însemană mai mult decât o sincopă de moment. Flacăra - un nume de referinţă în fotbalul românesc, a ajuns... ciuca bătăilor în Liga a 3-a! Cu doar... două goluri marcate în 720 de minute şi 14 primite, este ruşinos. Dar faptul că degringolada din sânul echipei se adânceşte, pe zi ce trece, este mai mult decât îngrijorător!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii