4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

antrenamentpucioasa2018Primul antrenament oficial pe Patrana, după o lungă perioadă în care fotbalul n-a trăit la Pucioasa decât din.... amintiri şi regrete! Cristi Bălaşa n-a avut nevoie de prea multe cuvinte, pentru a le explica băieţilor „tematica” şi „obiectivul”, aşa că nu ne rămâne decât să vedem ce au înţeles „elevii”... Intră să vezi când are FC Pucioasa primul amical!

 

FC Pucioasa a devenit realitate! Primul antrenament al noii echipe de pe Patrana a fost programat la început de săptămână, fiind prezenţi 21 de jucători. Cristi Bălaşa şi-a expus, pe scurt, „intenţiile”, fără a aştepta răspunsuri pe moment, urmând ca la finele primei „sesiuni” - cea de toamnă, să tragă singur primele concluzii. Până atunci, „bombonarii” vor susţine primul „extemporal” la „iarbă verde” sâmbătă, 21 iulie, în compania celor de la Cetatea Târgovişte. Următorul amical este programat pe 29 iulie, cu Unirea Răcari - nou promovata în Liga a 4-a, cu... decenii în urmă, adversare în Divizia A!

antrenamentpucioasa22018

Foto 1-2 (facebook): O scurtă expunere şi la... treabă!

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii