1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

aninoasa3889Astăzi, de la ora 15,00, la Aninoasa, se dispută duelul echipelor dâmbovițene! Aninoasa vs Flacăra, un meci al orgoliilor!

 

După incidentele de la meciul FC Aninoasa - Petrolul Ploieşti, a apărut o declaraţie surprinzătoare a unui suporter ploieştean, probabil... trecută cu vederea, care, credem noi, merită tratată cu atenţie, deşi, pe undeva nu pare prea clară: „La meciul cu Flacăra Moreni va fi mult mai grav”! Ei bine, nu ştim la care meci a făcut referire, dar parcă nu ne vine să credem că vineri, la Moreni, „lupii galbeni” se vor bate între ei, pentru a fi nevoie de intervenţia forţelor de ordine! Bine ar fi ca astăzi, „spectacolul” să se desfăşoare doar pe „scena” de pe „dreptunghiul verde”, suporterii să-şi încurajeze favoriţii, iar forţele de ordine să... şomeze! * Oricum, meciul dintre FC Aninoasa şi Flacăra Moreni rămâne unul al orgoliilor, mai ales că despre... derbi nici nu mai poate fi vorba, atâta vreme cât ambele echipe abia mai zăresc... podiumul, fiindu-le greu să desluşească şi locurile din umbra acestuia... Gazdele tânjesc după un rezultat favorabil în faţa „lupilor galbeni”, mai ales după începutul de sezon ceva mai greoi: „Nu am câştigat niciodată împotriva lor. Nu am făcut nici măcar egal cu ei. Consider că a venit timpul să câştigăm”, declară Cristi Bălaşa pentru „dbonline.ro” * De partea cealaltă, Gabi Paraschiv ştie că meciul va fi unul extrem de dificil, până la urmă ca orice meci cu Aninoasa, ştie că atmosfera va fi „închisă”, la propriu şi la figurat, dar se gândeşte şi la starea în care se va prezenta terenul. Cu siguranţă că tribunele vor fi din nou arhipline, chiar dacă morenarii, din câte am înţeles, nu (prea) vor avea acces decât... dincolo de gard, pentru că la Aninoasa nu există... peluză!

Arbitrează: Adrian Costreie (Buftea) - Zsolt Biro (Belin - Covasna) şi Eniko Biro (Od.secuiesc). Observatori FRF: Grigore Tomoiagă (Rm.Vâlcea) şi Florin Petrescu Craioveanu (Bucureşti).

Foto (arhivă): FC Aninoasa - Flacăra Moreni, aprilie, 2017 (0-2)

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii