1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

gabiparaschivcolibasi34Cu 13 goluri marcate, Gabi Parschiv este golgeter la Unirea Colibaşi, în vreme ce Flacăra Moreni n-a marcat decât... 11 goluri în tot turul!

 

Flacăra Moreni a susţinut un meci amical de pregătire, cu Viitorul IL Caragiale, pe terenul de la „Pompieri”, încheiat cu scorul de 6-2 pentru „lupii galbeni” * Au marcat: L.Plăcintă 2, Drăgan, Oprea, A.Negrea, Rosciugă - G.Matica, A.Andrei * Să vedem cu cine a început meciul... Vasile Petre, rămas pe banca tehnică: Sârbu – Oprea, Matei, I.Costache, Cernea – L.Plăcintă, M.Plăcintă – A.Costache, I.Costache, Roșciugă – Neguț * Au mai intrat: Curchi – Tocan, G.Paraschiv, Manea, Țînțaru, B.Negrea, G.Preda și Drăgan * Este clar că în retur s-ar putea să-l vedem pe Gabi Paraschiv în teren, aşa după cum ne declara cu ceva vreme în urmă: “Uneori, chiar că îmi vine să intru în teren, la propriu şi la figurat”! Cum s-ar zice, fie la… greşelile arbitrilor, fie ale propriilor jucători!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii