1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

gabiparaschivcolibasi34Gabi Parachiv a ajuns la 12 goluri marcate pentru Colibaşi, echipă care, după cum bine ştiţi, evoluează în Liga 4! În acelaşi timp, jucătorii Flacărei au reuşit doar 8 goluri, în actualul sezon! Nu este prima dată când facem comparaţia aceasta… Sigur, una este liga 4, alta liga 3! Dar şi când compari munca unui om, cu cea a unei echipe…parcă ceva trebuie să înţelegi!

 

Flacara trece printr-o criza, acuta! Nu mai e niciun secret, pentru nimeni. La Moreni, lucrurile merg rau, la fel ca si la Aninoasa... Ca sa nu mai vorbim de Titu, acolo unde au fost trase...obloanele! Revenind la Flacara, pana la urma cea mai titrata echipa din fotbalul dambovitean, nu putem sa nu remarcam comparatia de mai sus: Gabi Paraschiv marcheaza de unul singur mai mult de cat o face Flacara! Repetam, intr-adevar, diferenta dintre ligile 3 si 4 este mare, dar parca nu asta asteptam de la Flacara... Si macar de-ar marca putin, dar sa nu primeasca... Din pacate, divizionara C a primit cam...dublu... 15 goluri! Ce ar fi de facut? Mai in gluma, mai in serios, Gabi Paraschiv sa intre pe teren si sa dea o mana de ajutor “lupilor” tineri!

Felicitari, Gabi Paraschiv! Pentru tot ce faci! Cu atat mai mult cu cat ai greaua misiunea de a tine lucrurile sub control, intr-o perioada in care parca pe nimeni nu mai intereseaza ce se intampla cu fotbalul morenar! Si se stiu ei... cei pe care ii includem in categoria... “nimeni”!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii