Minifotbal

Apelează 0729379596

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci00001flacara1Chiar cu Petrolul Ploieşti într-o serie, Gabi Paraschiv şi-a propus un obiectiv extrem de curajos: promovarea în Liga a 2-a!

Fără Acasandrei - transferat la Chindia, Halcu şi Edy Guţă - care au renunţat pentru moment la fotbal şi probabil Tronaru, dar cu gândul la „speranţele” care vin de la Sporting Piteşti sau Centrul de Excelenţă Buzău, Gabi Paraschiv şi-a propus, nici mai mult, nici mai puţin, decât promovarea în Liga a 2-a: “De la bun început ne vom bate pentru victorie în fiecare meci. Apoi, ne vom bate pentru primul loc în campionat. Cunoaștem că va fi foarte greu, dar nu și imposibil. Dacă vom reuși sau nu rămâne de văzut. Eu nu pot să stabilesc ca obiectiv locurile 1-8 pentru că acest lucru înseamnă opt obiective”, a declarat antrenorul morenar pentru “dbonline.ro”… Este, repetăm, un obiectiv îndrăzneţ, dar trebuie să recunoaştem că numai cei curajoşi, reuşesc! În altă ordine de idei, Flacăra îşi va relua pregătirile pe 17 iulie, apoi vizita medical (24 iulie) şi primul meci amical al sezonului de pregătire, cu CS Cornu (PH). Meciul va constitui şi un ultim test în vederea stabilirii lotului pe care Flacăra îl va deplasa în cantonamentul centralizat de la Valea Şipotului.

Horoscop

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii