1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

nicturna3maiDambovitapenet, Special /  Inimaginabil, uluitor, strigător la cer! Sunt epitete parcă prea blânde față de ceea ce a început astăzi la stadionul ”Eugen Popescu”, unde fanii Chindiei sperau să își vadă favoriții marți, cu Petrolul, dacă Primăria nu ar fi decis ca exilul de la Ploiești să continue. Concret, a început demontarea nocturnei, adică a led-urilor de pe panourile instalate pe stâlpi.



Joi la prânz, fuseseră date jos becurile de pe un stâlp, cel dinspre Brotăcei, și de pe jumătate din al doilea, din vecinătatea Portii Vanatorilor. Operatiunea va continua și vineri cu stâlpii dinspre Muzeul de Istorie si Casa Armatei. Conform gsp.ro, care a abordat subiectul mai devreme, led-urile trebuie schimbate manual, constructorul nefiind capabil să avanseze un termen, la acest moment. Asta in conditiile in care clubul Chindia avea de gând să solicite omologarea arenei luni sau marți, pentru a încerca să organizeze aici meciul cu Voluntari, din jurul datei de 20 mai.

Lucrările de modernizare a stadionului ”Eugen Popescu” au început în iulie 2019, au costat până acum aprox. 20 de milioane de euro și nu au fost finalizate nici la aproape patru ani de la promovarea echipei Chindia în Liga I. Vom reveni.





Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii