5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

negutchindiafarulDambovitapenet, Superliga / Chindia continuă parcursul extraordinar și obține un punct important în meciul cu Farul. Cu Toni Petrea, Chindia a ajuns la cinci victorii și două egaluri, din șapte partide disputate! Vezi declarații, după Chindia – Farul, scor 1-1.

C. Neguț este cel care și-a asumat transformarea loviturii de la 11 metri, în minutul 90+1, la scorul de 1-0, pentru Farul. A marcat și s-a terminat 1-1! Un punct mare, cu liderul Superligii!

Declarații, după joc, la DigiSport

Toni Petrea
"Ocazii de ambele părți, cred că e un rezultat echitabil. Mă bucur că nu am cedat, am reușit să punem presiune și să egalăm. În momentul în care suntem compacți și alergăm toți putem să blocăm adversarul. Știam calitatea adversarilor, dar cred că am reușit să-i anihilăm în mare parte. Ne-a spus că nu funcționează camera de la VAR și că nu știe ce să zică. A fost un ritm destul de intens la acest joc. Chiar nu mai știam câte momente mai aveam pentru schimbări, nu mai știam ce să fac. Voiam să fac o schimbare înainte de golul egalării, dar am schimbat și am băgat jucător defensiv, să echilibrez la mijloc. Și un punct e bun pentru noi în compania liderului. Nu mi-am făcut niciodată planuri când am venit aici. Am încercat să transmit tuturor că trebuie să ne gândim de la meci la meci. Să dăm totul și să încercăm să câștigăm. Faptul că am strâns puncte e bine pentru noi, că ne-am ridicat în clasament, dar trebuie să continuăm tot așa".

Gică Hagi
”A fost un meci frumos, ambele echipele au vrut să câștige, meci pe contre. Până la urmă, mulțumit și cu această remiză. Un punct este un punct. Am avut ocazia să câștigăm, dar așa este fotbalul. Micile detalii pot face diferența. Probabil nici eu nu am fost inspirat cu schimbările, așa cum îmi ies uneori. Sunt alegeri, decizii, care uneori ies sau nu ies. Chindia nu m-a surprins, pentru că era o echipă în formă. Este o echipă mult mai verticală cu Toni Petrea, caută spațiile, caută golul. Orice echipă care primește timp și spațiu să gândească, devine o echipă foarte bună.

Cristian Neguț
”A fost un meci destul de dificil. Am plecat cu gândul la victorie, este un punct câștgiat. Am suferit, dar e important că nu am cedat. Am crezut până la capăt. Am muncit mult să ajungem aici, sper să nu ne abatem de la drum și e important să menținem ștacheta. S-a așteptat destul de mult decizia. Am văzut din prima fază că e penalty clar. Am așteptat, nu am avut ce să facem, e important că s-a acordat. Nu am avut emoții, am luat mingea, am fost sigur că marchez. Secretul nostru este că suntem o echipă, muncim mult la antrenamente și ne vedem de treaba noastră. Trebuie să fim modești, să ținem capul în pământ și să muncim. Dacă o ținem așa, vom fi o surpriză frumoasă a campionatului. Obiectivul este salvarea de la retrogradare, dar dacă se poate mai mult, nu ne dăm la o parte și încercăm să scoatem maximum din fiecare meci”.

 Foto: AFC Chindia Târgoviște 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii