1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

craiovaIIflacara2021Dambovitapenet, Liga 3 / În urma disputării meciurilor de baraj, au obținut dreptul de a evolua în Liga 3 - sezonul competițional 2021/2022: CSM Pașcani, AFC Od. Secuiesc, Dinamo Bacău (la ”masa verde”), Avântul Valea Mărului, CSM Fetești, Sportul Chiscani (la ”masa verde”), CSM Oltenița, Recolta Gheorghe Doja, Academica Clinceni II, Real Bradu, Concordia Chiajna II, Kids Tâmpa Brașov, Voința Lupac, Progresul Ezeriș, Viitorul Șimian, Pobeda Star Bisnov, Frontiera Curtici, Aurul Brad, Luceafărul Oradea, CS Ocna Mureș și Progresul Șomcuta Mare.



Comitetul Executiv al FRF a aprobat sistemul competițional pentru sezonul următor, respectiv 2021-2022, tot cu 100 de echipe, împărțite în 10 serii a câte 10. Deja au apărut însă primele probleme, pentru că o serie de echipe, au anunțat că se retrag și nu vor mai lua stratul! În această situație, deși nu se dorește schimbarea sistemului competițional, prin reducerea numărului de serii și implicit creșterea numărului de echipe în componența acestora, FRF a contactat deja echipele care au pierdut barajul (conform liga2.prosport.ro), pentru a putea fi promovate din oficiu, în Liga 3! N-ar fi o noutate, deși chiar nu mai înțelegem unde ar mai fi vorba de ”meritul sportiv”, care ar trebui să primeze! 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii