5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

chindiapetrolul2019eugenpopescuMeciul a debutat sub Turnul Chindiei, precum luptele de acum câteva secole: cine ”fură” steagul dușmanului, câștigă și lupta! Noroc că ”străjerii” au fost pe fază și au liniștit rapid spiritele, făcând loc, pe fondul sonor al galeriei ”lupilor galbeni”, fluierului de start!

 

Chindia Târgoviște - Petrolul Ploiești 0-0. Stadion ”Eugen Popescu”, spectatori circa 6000, dintre care vreo 500 ploieșteni. Șuturi la poartă 6-10 (2-7, la pauză), din care pe spațiul porții 4-7 (2-6). Cornere 6-3 (1-1). Pase 109 - 132 (53-74), dintre care în atac 50-61 (19-34). Posesie 43% - 57% (37% - 63%). Cartonașe galbene 4-3 (2-2). Au arbitrat: Iulian Dima (București) - Gabriel Stroe (Pitești) și Marius Mărchidanu (Brăila). Rezervă: Omar Dumitrică (Craiova). Observatori FRF: Lucian Măiereanu (Brașov) și Adrian Petre (Buzău). Cartonașe galbene: Daniel Florea (min.8), Bg.Șandru (40), Cr.Neguț (70), Rață (90) - Lucian Cazan (3), Țigănașu (36), Șaim (90+2).

Meciul a început precaut, niciuna dintre cele două combatante nedorind să riște prea mult, astfel că atmosfera este ceva mai încinsă în tribune, decât în teren. Statistica ne arată că la mijlocul primei reprize, Petrolul deținea ceva procente în plus la inițiativă (47% - 53%), dar fără urmări pe tabela de marcaj. Din păcate, timpul se scurge, iar jocul ”lâncezește” la mijlocul terenului, cu vagi zvâcniri către poarta Chindiei. Era și normal ca după primele... 47 de minute de joc, tabela de marcaj să rămână neschimbată... După pauză, târgoviștenii ies ceva mai... furioși de la cabine, dar își consumă prea repede energia. Noroc cu tribuna care întreține atmosfera, însă ai impresia că meciul se joacă pe ”Ilie Oană” și nu pe ”Eugen Popescu”. Chiar și după cum au decurs ostilitățile era clar că presiunea se simțea mai mult pe umerii gazdelor, care n-au vrut să riște. Dacă nu riști nu... pierzi, dar nici nu câștigi! Astenia de primăvară se resimte din plin și în teren, așa că nu prea am avut de ales, după un meci anost, cu puține faze de poartă... O remiză, fie ea și albă, împacă până la urmă și... ”capra și varza”...

Chindia: Aioani - Martac, Leca, B.Șandru, D.Panait - D.Novac, A.Șerban (71 - Mihaiu), D.Florea, L.Mihai (81 - Rață) - Cherchez (cpt; 71 - Dumitrașcu), C.Neguț. Antrenor: Viorel Moldovan.

Petrolul: C.Lungu - Borța, L.Cazan, Sarris, Țigănașu - Cr.Pușcaș, Bucșa - Moldoveanu, Malakyan (57 - N.Popescu), Șaim - Bg.Rusu (81 - Arnăutu). Antrenor: Mugur Cornățeanu.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii