1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

liga2ucluj6Dincolo de orice... speculaţii de presă, legate de „pretenţiile” unor jucători, Chindia va intra de astăzi în cantonament centralizat la Mogoşoaia.

 

Nu vrem să intrăm pe tărâmul scandalului de presă, iscat de „oferetele şi pretenţiile” unor jucători ai Chindiei, mai ales că nu suntem în temă cu „subiectul”! Ca să fie clar şi pe înţelesul tuturor, nu discutăm „subiectul” din motive obiective: nu am fost invitați la conferinţa de presă. 

Una peste alta, Chindia va intra, astăzi, în cantonament centralizat la Mogoşoaia, cu lotul de care va dispune conducerea clubului * Sâmbătă, 27 ianuarie, Chindia va susţine şi primul meci amical al sezonului, la Mogoşoaia, în compania Daciei Unirea Brăila * Să mai notăm că tot de astăzi... Dunărea Călăraşi intră în cantonament în Antalya şi sâmbătă va juca un amical cu Daejeon Citizen (Kor). În plus, ar mai fi de subliniat faptul, că la la Dunăre „apele” se... mişcă mult mai repede, chiar dacă este iarnă! Stadionul din Călăraşi va intra în modernizare, iar în primăvară, meciurile din organizare proprie se vor juca la Modelu, pe Arena Prefabricate.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii