1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiapetrolul2022septDambovitapenet, Superliga / Astăzi, Chindia Târgovște susține unul dintre cele mai importante meciuri ale sezonului, ”acasă”, cu Petrolul Ploiești! Duelul a fost analizat din toate unghiurile, cu abordări de toate felurile!  Iubitorii de fotbal de pe la noi s-au împărțit în diouă tabere. Unii spun că Petrolul va face orice pentru a o învinge pe Chindia, ajutând-o astfel pe FC Argeș să se salveze de la retrogradare. De partea cealaltă sunt cei care susțin că Petrolul nu se va ”omorî” prea tare în jocul de diseară, mai ales că ”lupii galbeni” nu au drept de a juca în barajul pentru cupele europene. 



Dacă ne uităm pe bilanțul ultimelor nouă întâlniri, totul este împărțit în mod egal: trei victorii Chindia, trei victorii Petrolul, trei rezultate de egalitate. 

În sezonul regular din acrest sezon, victoriile au fost împârțite, 3-2, pentru Petrolul și 2-1, pentru Chindia. Așdar, din nou egalitate. 

La casele de pariuri, meciul are o cotă nu la fel de echilibrată: 2,25 - Chindia, 3,30 - egal și 3,90 - Petrolul. 

Jocul se va disputa diseară, de la ora 20:30, pe ”Ilie Oană”, probabil ultimul în ”exil”, pentru Chindia Târgovște. 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii