5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

emilsandoiiulie2020Dambovitapenet, Liga 1 / Chindia a remizat, ieri, la Botoșani, scor 0-0. A fost al doilea meci în care un jucător de la echipa noastră a văzut cartonașul roșu! Ceea ce a atras atenția tuturor a fost însă declarația plină de fair-play a tehnicianului Chindiei! Vezi ce a spus - imediat după joc - Emil Săndoi! Din punctul nostru de vedere, merită toate aprecierile noastre! Felicitări! 



”Ne-am obișnuit deja să jucăm în 10 oameni, acum 20 minute, cu FCSB aproape tot meciul, am primit gol în ultimul minut, îmi era teamă că se va întâmpla și acum. Dacă aveam și noi șansă, reușeam mai mult, dar ar fi fost nemeritat. Și ei au avut o singură ocazie clară, prin Kage în prima repriză. Căbuz a avut poziționare bună, a ieșit bine pe centrări, inspirat, a dirijat apărarea, este un punct muncit, valorează 3 în aceste condiții. E un rezultat care mă mulțumește în condițiile în care l-am obținut. Am întâlnit o echipă cu multe individualități, care aduce jucători de calitate, mulți străini, dar care se impun și fac pasul la echipe mai puternice. Că se adaptează acolo e altă discuție, dar admir politica celor de la Botoșani.”  - DigiSport


►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, vom împlini 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

http://dambovitapenet.ro/paypal

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii