1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

iosifrapidbucDambovitapnet, Liga 2 / Rapid București l-a demis pe Adrian Iencsi! Chiar dacă ultimul meci oficial pe care Rapid l-a avut a fost în urmă cu o săptămână, eșecul din Cupa României cu Progresul Spartac, conducătorii clubului giuleștean au decis abia acum să anunțe despărțirea de Iencsi. Interimatul până la numirea unui nou antrenor principal va fi asigurat de Mihai Iosif, antrenorul echipei secunde a alb-vișiniilor.Ca fapt divers, să notăm faptul că Mihai Iosif a pus umărul la promovarea Chindiei în Divizia a, la finele sezonului 1995-1996, când a evoluat pentru roș-albaștrii!

Foto: FC Rapid 


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet va împlini, pe 1 decembrie, opt ani de la înființare! Un proiect independent, susținut din resurse proprii!

http://dambovitapenet.ro/paypal


Mulțumim, tuturor!

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii