ajfpremiiIată cum arată o festivitate de premiere „AJF Dâmboviţa”, la finele competiţiilor juvenile! Încadrat de adevăraţi oameni de fotbal - Mircea Petrescu, Sorin Marinescu, Ion Ene, Eduard Prisăcaru şi Daniel Radu „Guvidu”, Emil Tudor le-a răsplătit efortul copiilor cu o diplomă de 1 leu şi două mingi oferite de FRF!

 

Nu tricouri de campioni, nu medalii, ca să nu mai vorbim de cupe! Unde sunt banii încasaţi numai din taxele de participare şi vize, domnule Tudor? Chiar credeţi că puteţi să prezentaţi în Adunarea Generală un bilanţ financiar credibil? Aţi socotit în mare cam la cât se ridică numai penalităţile sportive din 2018, în afară de cele sancţionabile pentru cartonaşe galbene şi eliminări?

Foto (facebook)

 

Dă-ne LIKE, aici -https://www.facebook.com/DBPNT/sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii