mingefotbalDacă la U14 există, deja, o competiţie, menită să formeze echipa naţională de juniori U15, în premieră, la Strejnic - stadion Conpet, are loc o acţiune deschisă juniorilor născuţi 2006. Intră să vezi amănunte, în premieră! Succes, tinerilor fotbaliști!

 

Vineri, 9 noiembrie, de la ora 10,00 - pe stadionul Conpet, de la Strejnic, are loc o acţiune de selecţie deschisă juniorilor născuţi în 2006, din Regiunea Muntenia. Reprezentativele celor şase judeţe au fost împărţite în două serii: Dâmboviţa, Teleorman, Giurgiu - seria A, Prahova, Călăraşi, Ialomiţa - seria B. Se joacă sistem fiecare cu fiecare, cu 3 reprize a câte 15 minute. Echipele sunt formate din 14 jucători - 12 de câmp şi doi portari, numai că jucătorii de câmp sunt obligaţi să joace fiecare câte 15 minute! Astfel, loturile jucătorilor de câmp sunt împărţite în 3 grupe (A, B şi C) a câte 4 jucători fiecare, urmând să joace astfel, în ordinea reprizelor: AB, AC şi BC. Cei mai buni jucători vor fi reţinuţi pentru selecţionata Regiunii Muntenia, care va continua acţiunea. Selecţionata judeţului Dâmboviţa - antrenor Valentin Marian, supervizat de Marius Rotaru - referent zonal în cadrul FRF, are în componenţă 6 jucători de la Chindia Târgovişte, 5 de la Kinder Târgovişte şi câte unul de la CSŞ Târgovişte, Flacăra Moreni şi Progresul Găeşti.


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii