cartonasrosu2dambovitapenet.ro este singura publicație din județ care acordă atenție juniorilor! Și asta din respect pentru copii și părinți. Din păcate, săptămânal, suntem certați și criticați pentru că la competițiile de Juniori, în special la categoriile C, D, E, F și G, se strecoară greșeli. Că apar unele erori nu este vina noastră, ci a celor care ne furnizează scorurile. Și, culmea, cei care ni le oferă... fac parte din fenomen! V-am rugat de nenumărate ori, atunci când apar neconcordanțe să ne spuneți! Nu să ne certați! Și să ne acuzați că suntem părtinitori! Până una-alta, ceea ce postăm noi este din pură pasiune și ...neoficial! De astăzi, site-ul dambovitapenet.ro își rezervă dreptul de a nu mai publica niciun scor sau informație despre competițiile de juniori!

 


Ca urmare a sesizărilor venite pe un ton nepotrivit, site-ul nostru își rezervă dreptul a nu mai oferi niciun rezultat sau clasament, de la competițiile juniorilor! Nu este vina noastră că nici măcar toți antrenorii și jucătorii nu știu scorul corect, imediat ce se termină un joc. La fel, nu este vina noastră că cei de la AJF înregistrează rezultate fie greșite, fie cu o mare întârziere. Am spus-o și o repetăm și acum: ATUNCI CÂND OBSERVAȚI NECONCORDANȚE ÎNTRE SCORURILE OFERITE DE NOI ȘI CEEA CE ȘTIȚI CĂ S-A ÎNTÂMPLAT, VĂ RUGĂM SĂ NE SEMNALAȚI!

Ceea ce nu se întâmplă! Sau... foarte rar!  






 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii