junioriitartasesti1009„Vulturii” de la Clubul Sportiv de Fotbal „Nicolae Grigore” Tărtăşeşti debutează, oficial, în campionatul Bucureştiului - teren redus. Astăzi şi mâine, puştii lui Marius Stănică susţin primele meciuri! Succes, copii! La cât mai multe victorii!

 

„Vulturii” de la Tărtăşeşti debutează oficial în campionatul Bucureştiului - grupele 2007 şi 2009 (teren redus). „Ne-am fi înscris şi în campionatul dâmboviţean, dar deplasările sunt foarte lungi şi pentru noi, dar şi pentru adversari. Poate în primăvară, la turneele celor mai mici, s-ar putea să jucăm şi noi”, ne-a declarat Marius Stănică - antrenorul puştilor de la CS Fotbal Nicolae Grigore. La juniori 2007, dâmboviţenii fac parte din grupa „Verde”, care îşi desfăşoară meciurile pe stadionul „Coresi”. La 2009, „Vulturii” fac parte din grupa „Alb” - stadion Agronomia.

Iată programul primelor meciuri ale puştilor de la Tărtăşeşti:
Grupa „Verde” 2007, astăzi, ora 14,20
FCSB Academia Bucureşti - CSF Nicolae Grigore
Grupa „Alb” 2009, mâine, ora 11,00
CSF Nicolae Grigore - Rapid Bucureşti

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii