meci001junioricrevedia2018noua1Start în campionatul municipal Bucureşti la juniori, grupa 2000-2001, la care participă ca şi în sezonul trecut, Voinţa Crevedia (antrenor Mădălin Ioniţă). În prima etapă, Voinţa a jucat pe teren neutru! Dâmbovițenii au marcat la ”foc automat”!

 

Voinţa Crevedia - Prosport Academy Bucureşti 7-0. Au marcat: Sivliu Costache 2, Alex.Grădinaru, Fl.Toader, Cr.Hoţu, Andrei Doicescu şi George Croitoru. AMF Bucureşti a decis ca toate meciurile să se dispute în Bucureşti! „Poate vom obţine o derogare, dar deocamdată am jucat pe stadionul Coresi şi vom continua, probabil, pe terenul de la Centrul Naţional Buftea. Oricum, vom încerca să convingem echipele şi AMFB - suportându-le deplasarea, să jucăm la Crevedia, unde am avea meci de meci peste 400 de spectatori”, ne-a declarat Mădălin Ioniţă. Etapa următoare, sâmbătă, 8 septembrie: FC Voluntari vs Voinţa Crevedia.
Foto (facebook): Voinţa Crevedia vs Prosport Academy Bucureşti - stadion Coresi


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii